Zometool a l'escola

Una de les primeres coses que va ocupar els prestatges del beeslab va ser un Zometool Creator 1 que ens va portar personalment en Xavier de Lu2 quan encara no havíem acabat les reformes de nou local.

Des de llavors, hem anat ampliant la colecció i ha estat una de les nostres eines preferides per a les classes de geometria. Les possibilitats de Zometool són enormes: és un joc apassionant per als nens alhora que una eina de visualització molt potent i rigorosa. Com hem comentat en altres ocasions, la comprensió de l'espai tridimensional és una habilitat imprescindible en tots els àmbits de la ciència i la tecnologia. Zometool és senzillament una de les millors opcions: combina la manipulació directa d'elements senzills amb la possibilitat de crear figures molt complexes.

Els amics de Lu2 han realitzat uns tallers per a escoles on s'ha fet evident l'alt interès pedagògic de Zometool, reflectit en els comentaris dels professors i en la satisfacció dels alumnes en parlar de les seves construccions. Aquest és el vídeo d'una de les jornades:



Si voleu aprendre geometria amb nosaltres, servint-nos de les possibilitats del Zometool o directament esteu interessats en comprar-ne un joc, podeu passar pel beeslab, al carrer Guitard 41 de Barcelona. A més d'utilitzar-lo diàriament a classe, el tenim a la venda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada